PVC okna idealna rešitev, če potrebujete nova kvalitetna okna

Danes vse več ljudi montira PVC okna, ker so praktična in dostopna. Mi smo se morali odločiti, da bomo zamenjali okna v stanovanju v bloku, ker so bila dotrajana in stara. Sedaj so bila lesena in sosedje so pričakovali, da bomo zamenjali za lesena okna. 

Ker so vsi v bloku imeli lesena okna, sem bil postavljen pred dejstvo kaj narediti, kajti zame so bila lesena okna predraga in potrebno jih je vzdrževati, za kar sam nisem imel niti volje niti časa, zato sem si resnično želel PVC okna.

Z sosedom sva se pogovarjala in skoraj eno uri je trajalo, da mi je govoril, kako so lesena okna dobra, kako dihajo in oh in sploh, sam sem komaj čakal, da grem v stanovanje, res sem ga imel dovolj. Moral sem se odločiti in da sem imel mir sem naredil takole, da sem izbral PVC okna, le da sem jih izbral v barvi lesa. Tako je sama montaža potekala dopoldan, ko večina sosedov ni doma. Ko so prišli domov, so videli, da sem zamenjal okna, ker sem živel v petem nadstropju pa oken nihče ni mogel videti od blizu. Tako so videli okna v barvi lesa in seveda mislili, da so lesena. Nobeden me še do danes ni vprašal ali so lesena ali PVC okna, ker vsi mislijo sodeč po barvi, da enostavno so lesena.

Kako preprosto se danes da marsikaj zamaskirati in resnica je čisto drugje, sam sem montiral PVC okna katera sem si želel, zaradi cene in praktičnosti, ne vem pa kako me bodo sosedje gledali, ker jih ne bom nič vzdrževal, ker jih seveda ni potrebno. Jaz svoja PVC okna ne bom barval, vedno bodo točno takšna kakršna sem montiral. Vi pa če imate raje lesena okna, pa je vaša odločitev, jaz nimam pravice, da posegam v to, moji sosedje pa pri meni so, vendar ne vedo, da je zmaga moja. 

Copyright © All right reserved.