Tako dolgo sem prosila svojega moža, da mi kupi novo tendo, ker je ta bila stara in grda, da sem šla v akcijo sama. En dan sem se pogovarjala v službi in začela govoriti, kako sem jezna na moža, ker mi ne kupi in montira nove tende, da mi je sodelavka svetovala, da imajo v eni trgovini platno za tende in ti lahko samo platno zamenjaš, orodje pa ostane isto. O, sem si mislila, to pa je to, da niti njega ne potrebujem. 

Poklicala sem v trgovino, kjer so prodajali platno za tende in vse sva se z prodajalko dogovorile, kaj moram pogledati in kaj izmeriti, da bom lahko kupila novo platno za tende in tega dala dol. Prav nič me ni bilo strah ,da jaz tega ne bi zmogla, ker enostavno orodje ostane, če pa bi se moglo zamenjati tudi orodje, pa je to čisto nekaj drugega. Tako sem šla še isti teden v nabavo. Brez da bi povedala možu, ker sem ga imela vrh glave, čisto nič zadnje čase ne naredi, reče da bo, potem pa ne naredi. Sama imam tega vrh glave, tako sem kupila platno za tende in imela namen še danes zamenjati stro za novo.

Ravno ko sem dala novo platno za tende na tla, da bom dala dol staro, pa se je pripeljal mož in rekle, kaj sem to kupila, ker itak bi to on kupil. Pa ja de, kje pa si bil do sedaj. Bila sem jezna, kako da ne, nekaj obljublja in potem ne naredi čisto nič, dovolj ga imam. Tako sem delala naprej, dokler me ni prosil, če lahko neham, da bo platno za tende zamenjal on, da si ne bom še kaj naredila. Potem sem šla dol in stvar prepustila njemu, da je naredil on. Končno sem imela novo tendo, potrebno pa je bilo samo kupiti novo platno za tende in stvar je bila rešena.

Copyright © All right reserved.