Vsaj priprava za reklamni tisk ni moja skrb

Še dobro, da sem našla nekoga, ki mi bo zadnji hip pripravil vse za reklamni tisk, saj mi ni uspelo vsega pripraviti prej. V naslednjih mesecih načrtujemo večje marketinške kampanje, posledično moram pa do določenih datumov pripraviti res veliko materiala. Kar pa mi čisto iskreno ne gre najbolj od rok, ker imam še ogromno drugih obveznosti. Ampak zafrkniti žal ne morem, kar pomeni, da moram vse pripraviti. Glede na časovno stisko res upam, da mi vse uspe.

Nekaj stvari je digitalnih, nekaj pa je takih, da bo šlo v tisk, kar pomeni, da mora biti vse narejeno po merilih za reklamni tisk, da bodo lahko vse to izdelano, kot je treba. Vse, kar moram storiti, je da pripravim tekste in slikovni material, pa mi še to ne gre najbolj hitro od rok. Še dobro, da imam oblikovalko, ki mi vse pripravi za reklamni tisk, ker če bi še to morala urejati sama, močno dvomim, da bi vse to naredila do dogovorjenega datuma.

Vsaj priprava za reklamni tisk ni moja skrb

Po svoje niti ne vem, zakaj sem se odločila, da sem vse naenkrat načrtovala. Objave sicer ne gredo istočasno vem, ampak se bodo dogajale čez celo leto. Vseeno bi pa rada vse pripravila vnaprej, da bom lahko potem manj obremenjena. Nekatere svari se bo pripravilo le v osnutke, nekatere stari pa se bodo v celoti pripravile prej. Kar bo šlo v reklamni tisk, se bo tudi tiskalo sproti, kar načeloma pomeni, da se lahko naredijo še marsikakšne spremembe. Vem pa, da če ene bom vsega pripravila zdaj, bom imela celo leto misli le v tem in na ničemer drugem. Če bi moje delo obsegalo le priprave za reklamni tisk, in načrtovanje marketinga bi verjetno še šlo. Imam pa bistveno več dela kakor pa le to. Vsaj priprave za reklamni tisk sem rešena, kar je pa po svoje že prav ogromno.

Copyright © All right reserved.