Se spomnim kako drage so včasih bile kuhinje in težko so si ih ljudje privoščili, tako so jemali velike kredite za klasično kuhinjo. Tisti, ki pa so bili resnično premožni, pa so si lahko dovolili, da so si pri lesarjih dali narediti kuhinjo po meri. Ampak teh je bilo res malo.

Danes pa je to malo drugače. Ko sem bila sama v tej situacije, sem bila prepričana, da že narejena klasična kuhinja stane veliko manj, kot kuhinja po meri, ko pa sva z partnerjem primerjal cene, sva ugotovila, da so poceni kuhinje po meri in to naju je res presenetilo. Seveda sva takoj nehala letati po različnih velikih trgovinah, kjer so nam ponujali različne že narejene kuhinje in sva raje obiskala salon, kjer so nam še dejansko predstavili, da so poceni kuhinje po meri in dostopne za vsak žep.

 Imeti kuhinjo po meri in izkoristiti vsak kotiček, ki je bil namenjen za kuhinjo, ali pa kupiti že narejeno kuhinjo in se kasneje truditi z elementi, kako jih postaviti v prostor ni primerjave. Kako sem bila vesela poceni kuhinje po meri, kajti narejena je bila po moje, še sedaj ko stopim v to kuhinjo čutim sebe, ta kuhinja pomeni, da je narejena prav zame in možno, da take poceni kuhinje po meri ni nobene več, moja kuhinja je unikatna in narejena zame.

Nikoli si nisem predstavljala, da bom enkrat prišla do poceni kuhinje po meri, to je bila moja želja, vendar sem vedela, da bo težko izvedljiva, če moraš začeti od nule in imaš stroškov preko glave. Evo pa jo imam, je pa res, če ne bi bile danes poceni kuhinje pomeri proti klasičnim kuhinjam, je sigurno ne bi imela in ne bi toliko uživala v njej, če tudi pijem samo kavo ali pa kuham kosilo za celotno družino. 

Copyright © All right reserved.